Monday, August 7, 2017

Review: ULTIMA II Wonderwear - Eye Posh Range

Aloha pretty!

     How's July and August treating you so far? Hope it's been great! For me, it's pretty hectic around my usual life right now, with wedding and stuff. And yes, I'm married now! But, doesn't keep me from trying new makeup line for sure! Hehehe, right now i want to share a review about recent makeup that i tried, the range is new on stores and i think you'll love it! Say hello to ULTIMA II Wonderwear Eye Posh range!


Saturday, July 8, 2017

Review: L'Oreal White Perfect Clinical

Aloha mon amiii~

      Wew, can't believe it's already in the middle of the year! I'm intended to be less lazy and write more blog post, that's why today i want to share a new review! Uhuy! Today's review is about skincare i recently used for brightening my skin, it's L'Oreal White Perfect Clinical! How it works on me? Check below!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI


(Bahasa Indonesia) Review: L'Oreal White Perfect Clinical

Aloha mon amiii~

      Wih ngga berasa ya udah tengah tahun! Aku lagi bertekad biar lebih rajin ngeblog nih, so aku hari ini mau nge-share lagi tentang review terbaru! Uhuy! Kali ini reviewnya adalah tentang skincare yang belakangan lagi aku pakai buat mencerahkan kulit, yaitu L'Oreal White Perfect Clinical! Gimana performanya di kulitku? Yuk langsung aja di cek reviewnya :)

Check out the English version HERE


Wednesday, July 5, 2017

(Bahasa Indonesia) Review: Hatomugi Skin Conditioner

Aloha ladies and gentlemen!

      Yang masih liburan, congrats ya! Yang udah masuk kerja, sabar ya, may the force be with you. Anyway, mumpung aku masih liburan, aku mau share skincare yang belakangan juga lagi aku suka pakai nih! Jadi kali ini aku mau review Hatomugi Skin Conditioner! Apaan sih itu? Langsung aja baca yuk!

Sunday, July 2, 2017

(Bahasa Indonesia) Experience: Beautylabo Hair Color - Dark Brown

Halloooo!

     Aku balik sama review cat rambut nih! Berhubung bentar lagi uda mau wedding day, rambut ku harus di rapiin dulu warnanya karena udah blentang blentong. Lucky me, sebelum sempat beli, kemarin aku ikutan campaign terbarunya Kawaii Beauty Japan yang Beautylabo ini hihihi. Langsung deh milih warna Dark Brown yang emang udah diincer. Gimana hasilnya? Yuk baca review ku langsung!
    

(Bahasa Indonesia) Review: BYS Cosmetics - Pure Silk Serum Foundation, On-The-Go Palette & Velvet Lips Liquid Lipstick

Hey guys!

     Aku hari ini mau share review makeup lagi nih! Yay! Well, ngga cuma review satu produk tapi bakalan ada tiga produk dari satu brand yang bakalan aku review! Pssst, brand nya ini baru-baru aja lho masuk Indonesia. Buat kamu yang penasaran sama brand BYS Cosmetics, yuk langsung aja cek lengkapnya di bawah ini!


Tuesday, June 27, 2017

Review: Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover

Hey guys!

      Happy Eid Mubarak! May our Eid and our lives be blessed! Hows your holiday so far?? Looking good, eh? Ugh, i totally wish the holiday will be longer, hahaha. Anyway, because my Eid wasn't too hectic this year (especially because i'm still kinda sick), i manage to write some blogpost! Today i would like to share my review about the newest Nivea eye makeup remover. Curious much? Let's check on below!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI