Wednesday, December 31, 2014

EOTD: Champagne Plum Eye Makeup

Aloha~

     I want to share a really quick eye makeup today. This can be use for new year party for sure! Anyway the pic doesn't really do justice because the golden part isn't that shiny like in the real life, but oh well, i'll share it anyway!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI

(Bahasa Indonesia) EOTD: Champagne Plum Eye Makeup

Aloha~

     Aku mau share postingan makeup mata hari ini. Eye makeup ini bisa digunakan untuk pesta tahun baru loh! Oh ya, maafin kamera ku lagi ngga bisa bekerja sama dengan baik, warna gold partnya ngga kentara seperti yang aslinya, tapi yaudalah, langsung cek aja yuk!

Check the English version HERE

Review: The Body Shop Moisture White Shiso 2in1 Brightening Eye Cream

Hey pretty!

     I'm going to share a quick review of The Body Shop Moisture White Shiso 2in1 Brightening Eye Cream. This is one of my favorite eye cream lately, let's check out why!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI

(Bahasa Indonesia) Review: The Body Shop Moisture White Shiso 2in1 Brightening Eye Cream

Hey pretty!

     Aku mau ngasih review singkat tentang The Body Shop Moisture White Shiso 2in1 Brightening Eye Cream. Ini merupakan salah satu eye cream favorite ku belakangan ini, yuk lihat kenapa!

Check the English version HERE

Review: The Body Shop Nutriganics Drops of Youth

Alohaaa~

     I want to share a review again! It's Nutriganics Drops of Youth from The Body Shop! Well, this one is new for me, i mean usually i put on serum first before anything else, but this even better! You put this one before serum, a.k.a pre-serum! Wondering? Let's check it out!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI

(Bahasa Indonesia) Review: The Body Shop Nutriganics Drops of Youth

Alohaaa~

     Aku mau nge-share review lagi nih! Kali ini yang ku review adalah Nutriganics Drops of Youth dari The Body Shop! Ini skin care yang cukup baru buat ku, karena kalau biasanya serum itu digunakan duluan sebelum skin care lainnya, produk yang satu ini malah digunakan sebelum serum a.k.a pre-serum loh! Penasaran? Lihat kelanjutan reviewnya yuk!

Check the English version HERE

Saturday, December 27, 2014

Review: The Body Shop InstaBlur

Hello guys!

     I'm going to review a product that you might want to try! Hahaha, seriously, all you selfie/photo lovers gonna like this one. It's Insta Blur from The Body Shop! I got this when i attended The Body Shop beauty workshop from Female Daily. Lucky to get it for free! Want to know what so special about it? Check it below!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI

(Bahasa Indonesia) Review: The Body Shop Insta Blur

Hello guys!

     Aku mau me-review sebuah produk yang mungkin bakal kalian mau cobain! Hahaha, beneran deh, kamu-kamu yang hobinya foto-foto atau selfie pasti bakalan suka sama ini produk. Produk ini adalah Insta Blur dari The Body Shop. Aku dapat produk ini pas ikutan workshopnya TBS di female daily, beruntung banget jadinya dapat ini bisa terbilang gratis! Penasaran kan apa yang spesial banget akan produk yang satu ini? Langsung di cek yuk!

Check the English version HERE

Thursday, December 25, 2014

EOTD: Green Glam Eye Makeup (With Tutorial)

Happy Holiday guys!!

     I know it's pretty late, but i want to share a x-mas glam eye makeup tutorial! I'm just gonna do it real quick because i need to get some rest as well, since i'm pretty much sick these several few days, hello fever~
Let's just check it out!

Check the English version HERE

(Bahasa Indonesia) EOTD: Green Glam Eye Makeup (With Tutorial)

Happy Holiday guys!!

     Aku tau udah lumayan telah buat ini, tapi aku mau sharing eye makeup tutorial yang bisa digunakan buat x-mas party atau glam party apapun! Aku bakal cepat aja karena aku harus lanjut istirahat gara-gara lagi agak demam haha.
Yuk langsung aja di cek!

Check the English version HERE

Wednesday, December 24, 2014

Winter x Spring Makeup Collaboration

Hey adorable~

     I'm back with a makeup collaboration with my fellow beauty bloggers friend! Wohoooo! 13 other bloggers to be exact and we have two theme of makeup in this collaboration! So fun, wondering much? Let's check it out!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Winter x Spring Makeup Collaboration

Hey adorable~

     Aku kembali dengan kolaborasi makeup dengan teman-teman beauty blogger ku! Wohooo, ada 13 blogger lain tepatnya dan terdapat dua tema dalam kolaborasi makeup kali ini! Asik banget deh! Penasaran?? Yuk langsung di lihat aja!

Check the English version HERE

Tuesday, December 23, 2014

Event Report: Maybelline Year End Street Fashion Party and Girls Search Grand Final Night

Heyya adorable!

     Well, finally been able to write again (after an amazing trip and several days stuck in laziness). Right now I'm just going to share about an even report of Maybelline latest event, which is Maybelline Year End Street Fashion Party, where they had this grand final for Maybelline Girls Search!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: Maybelline Year End Street Fashion Party and Girls Search Grand Final Night

Heyya adorable!

     Akhirnya ada kesempatan nulis lagi (setelah liburan seru dan beberapa hari terjebak dalam kemalasan). Kali ini aku mau share event report dari acara beberapa minggu lalu, yaitu Maybelline Year End Street Fashion Party, di mana acara ini sekaligus malam grand final untuk menentukan pemenang Maybelline Girls Search 2014!

Check the English version HERE

Saturday, December 20, 2014

IBB Make Up Challenge November 2014 SMARTLOOK Underneath Your Skin

Heyy guys!!

     So i know it's very last minute, but here's my submission for IBB MUC November 2014 featuring Smartfrend, Softlens Asia and of course, Camelia Jonathan! Say no more, let's check out my makeup look!

http://indonesianbeautyblogger.com/2014/11/ibb-make-up-challenge-november-2014-smartlook-underneath-your-skin/

Friday, December 12, 2014

Review: La Fleurte Revital Facial Masque

Heeeyyyy!

     Im gonna have a quick review of La Fleurte Revital Facial Masque that i got from one of beauty blogger, Kezia! So La Fleurte asked Kezia to find some blogger that like to try this mask because they want to see how it works on Indonesian skin! And i'm quite a lucky one to try this!
      La Fleurte is one of the high end cosmetic in Thailand. With the latest state-of-the-art encapsulation technology in this nourishing essence, guaranteed by “Nano 50 Award”, Multisal Multilayer, also, B-White, Sand Lily Extract, Pomegranate Extract and Tranexamic Acid, whitening and radiant skin nutrients, help brightening, adjust even-toned skin and clear spot. Also, Palmitoyl Tripeptide-5 and Placenta, as anti-wrinkle and anti-aging, help firming your skin. These incentive nutrients help to stimulate natural collagen under the skin that help to revive elasticity of skin. Furthermore, nutrients such as Ginseng Extract, Cucumber Extract, Pro-Vitamin B5 and Shea Butter help softening and moisturizing for smooth and healthy skin. As quick and effective solution, you will impress this satisfaction.
Now let's see how it affect my skin!

Check the Indonesian version HERE





(Bahasa Indonesia) Review: La Fleurte Revital Facial Masque

Heeeyyyy!

     Hari ini aku mau ngasih review singkat tentang La Fleurte Revital Facial Masque yang aku dapat dari salah satu beauty blogger, yaitu Kezia! Jadi La Fleurte  meminta Kezia untuk membagikan produk ini ke beberapa blogger untuk agar bisa dilihat hasilnya pada kulit orang Indonesia! Dan aku cukup beruntung bisa jadi salah satu blogger tersebut!.
      La Fleurte merupakan salah satu high-end cosmetic dari Thailand. La Fleurte ini punya teknologi canggih dan berbagai komposisi yang bikin kulit jadi semakin oke. Terdaat Multisal Multilayer, B-White, Sand Lily Extract, Pomegranate Extract and Tranexamic Acid, whitening dan radiant skin nutrients yang membantu untuk mempercerah kulit.  Lalu ada Palmitoyl Tripeptide-5 dan Placenta, sebagai anti-wrinkle dan anti-aging yang membuat kulit lebih kencang. Lalu terdapat juga bahan-bahan seperti Ginseng Extract, Cucumber Extract, Pro-Vitamin B5 and Shea Butter yang membantu melembutkan dan melembabkan kulit agar lebih sehat. 
Nah sekarang liat yuk efek dari masker ini di wajahku!

Check the English version HERE

Thursday, December 11, 2014

Review: Kracie Brightening Facial Mask

Heyya~

     Im going to share another mask review from Kracie, this one is Kracie Brightening Facial Mask that i also got from Kawaii Beauty Japan ! I already review two other masks from Kracie as well, but different type from this one, check it HERE for the Kracie Extra Moist Facial Mask and HERE for Kracie Elasticity Facial Mask.
     A little about Kawaii Beauty Japan if you haven't heard of it; basically it's a website that share article about beauty and lifestyle. Not only general beauty and lifestyle, but it also share beauty and lifestyle from Japan. You can see so many article about beauty or lifestyle from Japan there, not to mention that they frequently has an amazing giveaway! So you gotta go visit and register at Kawaii Beauty Japan ASAP!
Now let's check on my review~

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Kracie Brightening Facial Mask

Heyya~

     Aku mau share masker lain dari Kracie, yang kali ini adalah Kracie Brightening Facial Mask yang juga ku dapat dari  Kawaii Beauty Japan ! Aku uda review dua masker Kracie yang lain, tapi beda tipe, cek DI SINI untuk review Kracie Extra Moist Facial Mask da DI SINI untuk review Kracie Elasticity Facial Mask.
     Sedikit tentang Kawaii Beauty Japan kalau kamu ngga pernah dengar: intinya sih ini website tentang kecantikan dan lifestyle. Tapi ga cuma artikel beauty atau lifestyle biasa, tapi KBJ juga banyak share artikel bermanfaat tentang beauty dan lifestyle dari Jepang! Seru loh, apalagi mereka sering melakukan giveaway secara cuma-cuma, jadi jangan sampai deh kamu kitinggalan! Cuss langsung buka dan daftar secepatnya di Kawaii Beauty Japan!
Nah sekarang cek review ku lagi yukkk~

Check the English version HERE

Wednesday, December 10, 2014

Review: Kracie Naive Facial Cleansing Foam - Green Tea

Hello guys!

     So, I'm going to share a review of my favorite cleansing foam lately, which is Kracie Naive Facial Cleansing Foam in Green Tea! Special thanks to Kawaii Beauty Japan  for giving me this! A little about Kawaii Beauty Japan if you haven't heard of it; basically it's a website that share article about beauty and lifestyle. Not only general beauty and lifestyle, but it also share beauty and lifestyle from Japan. You can see so many article about beauty or lifestyle from Japan there, not to mention that they frequently has an amazing giveaway! So you gotta go visit and register at Kawaii Beauty Japan ASAP!
     Now let's find out why this cleansing foam became my favorite so fast!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Kracie Naive Facial Cleansing Foam - Green Tea

Hello guys!

     So, aku mau share review tentang salah satu cleansing foam yang jadi favoritku, yaitu Kracie Naive Facial Cleansing Foam in Green Tea! Special thanks to Kawaii Beauty Japan karena uda ngasih aku ini! Sedikit tentang Kawaii Beauty Japan kalau kamu ngga pernah dengar: intinya sih ini website tentang kecantikan dan lifestyle. Tapi ga cuma artikel beauty atau lifestyle biasa, tapi KBJ juga banyak share artikel bermanfaat tentang beauty dan lifestyle dari Jepang! Seru loh, apalagi mereka sering melakukan giveaway secara cuma-cuma, jadi jangan sampai deh kamu kitinggalan! Cuss langsung buka dan daftar secepatnya di Kawaii Beauty Japan!
     Sekarang lihat yuk kenapa cleansing foam ini cepet banget bisa jadi favorite aku!

Check the English version HERE

Tuesday, December 9, 2014

Review: Kracie Elasticity Facial Mask

Heyya~

     I'm back with another review, this one is about Kracie elasticity facial mask that i also got from Kawaii Beauty Japan ! I already review a mask from Kracie as well few days ago, but different version from this one, check it HERE.
     A little about Kawaii Beauty Japan if you haven't heard of it; basically it's a website that share article about beauty and lifestyle. Not only general beauty and lifestyle, but it also share beauty and lifestyle from Japan. You can see so many article about beauty or lifestyle from Japan there, not to mention that they frequently has an amazing giveaway! So you gotta go visit and register at Kawaii Beauty Japan ASAP!
Now let's check on my review~

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Kracie Elasticity Facial Mask

Heyya~

     Aku kembali dengan review lainnya, yaitu review dari Kracie elasticity facial mask yang juga ku dapatkan dari Kawaii Beauty Japan ! Aku sebelumnya sudah pernah ngereview keluaran masker dari Kracie juga, yaitu yang variant extra moist facial mask, cek DI SINI.
     Sedikit tentang Kawaii Beauty Japan kalau kamu ngga pernah dengar: intinya sih ini website tentang kecantikan dan lifestyle. Tapi ga cuma artikel beauty atau lifestyle biasa, tapi KBJ juga banyak share artikel bermanfaat tentang beauty dan lifestyle dari Jepang! Seru loh, apalagi mereka sering melakukan giveaway secara cuma-cuma, jadi jangan sampai deh kamu kitinggalan! Cuss langsung buka dan daftar secepatnya di Kawaii Beauty Japan!
Nah sekarang cek review ku dulu yuk~

Check the English version HERE

Monday, December 8, 2014

Event Report: Kawaii Beauty Japan Blogger Gathering - November 19, 2014

Hey adorable!

     Im going to share a quick event report of a gathering with Kawaii Beauty Japan, last november 19, 2014. It was a small gathering with KBJ bloggers and KBJ stars. Like i told you i wrote some article in Kawaii Beauty Japan and also a KBJ blogger, that's why i got invited. Well, even though i hardly write anymore lately, been busy with review and all this event report for my own blog and also my thesis is starting to killing me slowly. So yeah, i haven't write anything anymore yet on KBJ, but soon i will, so stay tuned!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: Kawaii Beauty Japan Blogger Gathering - November 19, 2014

Hey adorable!

     Aku mau share sedikit event report dari acara gathering bersama Kawaii Beauty Japan, 19 november 2014 yang lalu. Acaranya merupakan acara gathering kecil dengan KBJ blogger dan juga KBJ star. Seperti yang aku bilang, aku sempat menulis beberapa artikel di Kawaii Beauty Japan dan aku juga salah satu KBJ blogger, makanya aku juga diundang. Well, walaupun aku sebenarnya uda ngga nulis artikel lagi beberapa saat ini karena sibuk nulis review dan event report di blog sendiri yang ngga ada hentinya, plus skripsi ku juga uda cuku membunuh ku hahha, jadi pusing deh, ga sempat mau nulis apa-apa lagi. Tapi semoga saja aku bisa sempetin diri nulis di KBJ, just stay tuned!

Check the English version HERE

Review: Kracie - Naive Cleansing Oil

Hey ho, hey ho~

      Im going to share a review about one of my favorite cleansing oil recently! Hahaha, i guess from my opening sentence you already guess that i love this product! Anyway, thanks to Kawaii Beauty Japan for giving me this babyyy!
      Oh, if you haven't check about Kawaii Beauty Japan, you gotta go check it out ASAP! They have so many useful articles about beauty and lifestyle, mostly about Japan for sure! Plus, they have this giveaway once in a while, so you gotta want to check it, seriously ;)

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Kracie - Naive Cleansing Oil

Hey ho, hey ho~

      Aku mau share review tentang salah satu favorite cleansing oil ku akhir-akhir ini! Hahaa, dari kalimat pembuka ku rasa kamu bisa nebak kalau aku suka sama produk ini! Oya, sebelumnya makasih banget buat  Kawaii Beauty Japan yang sudah mempertemukan aku dengan cleansing oil ini secara gratis *kecup*.
      Oh, kalau kamu belum pernah tau tentang Kawaii Beauty Japan, aku rasa kamu harus buru-buru ke sana deh, soalnya di sana banyak artikel-artikel menarik tentang beauty dan lifesyle, dan juga tentang Jepang! Aku juga nulis beberapa artikel loh disana, jadi buruan cek!! *maksa* Hahhaa. Selain itu mereka juga sering adain giveaway loh! Rugi deh kalo ngga daftar dan sering-sering ngecek Kawaii Beauty Japan :)

Check the English version HERE

Saturday, December 6, 2014

Review: Armando Caruso Eyeliner Brush

Hey!

     I'm going to share another review of Armando Caruso product! Today is gonna be the review for its eyeliner brush, that i got recently from one of the sponsor of Beauty Blogger Meet Up which is AYOU Beauty. I never really use a eyeliner brush before, so let's see its performance!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Armando Caruso Eyeliner Brush

Hey!

     Aku akan memberikan review untuk produk Armando Caruso yang lainnya, yaitu eyeliner brush yang aku dapatkan dari salah satu sponsor dalam acara Beauty Blogger Meet Up yaitu AYOU Beauty. Aku sebelumnya sama sekali belum pernah pakai eyeliner brush, jadi yuk langsung liat performa dari eyeliner brush ini!

Check the English version HERE

Friday, December 5, 2014

Review: Kracie Extra Moist Facial Mask

Aloha buddy!

     Told ya Im going to post so many reviews, hahaha. I hope you are not expecting me to do a makeup tutorial or share any makeup look because my face is not really up to it... you know, massive acne attack in my lower cheek and jaw this past 2 months. Super stressing me out, so I'm not really up to do any makeup look. But I guess nobody gonna miss that anyway hahaha. Anyway today I'm going to share a review of Kracie Extra Moist Facial Mask that I got from Kawaii Beauty Japan !
     A little about Kawaii Beauty Japan if you haven't heard of it; basically it's a website that share article about beauty and lifestyle. Not only general beauty and lifestyle, but it also share beauty and lifestyle from Japan. You can see so many article about beauty or lifestyle from Japan there, not to mention that they frequently has an amazing giveaway! So you gotta go visit and register at Kawaii Beauty Japan ASAP!
Now back to my review shall we~

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Kracie Extra Moist Facial Mask

Aloha buddy!

     Sudah ku bilang bakal banyak review dari blog ku untuk beberapa saat ini, hahhaa. Aku harap ngga ada yang mengharapkan aku bikin makeup tutorial atau ngeshare makeup look apapun itu, karena wajah ku lagi ngga kepengen di lenongin. Yah...uda 2 bulanan ini wajah ku, tepatnya bagian pipi bawa dan rahang kena badai jerawat lebay yang aku pun bingung kenapa, biasanya ga pernah gitu loh (kata nyokap sih stress skripsi belum kelar hahhaa). Ya intinya sih tambah bikin stress dan ga mood buat dandan. Tapi, kayanya ga ada yang kangen juga ama makeup look ku hahhaa. Anyway, hari ini aku akan review Kracie Extra Moist Facial Mask yang aku dapat dari Kawaii Beauty Japan !
     Sedikit tentang Kawaii Beauty Japan kalau kamu ngga pernah dengar: intinya sih ini website tentang kecantikan dan lifestyle. Tapi ga cuma artikel beauty atau lifestyle biasa, tapi KBJ juga banyak share artikel bermanfaat tentang beauty dan lifestyle dari Jepang! Seru loh, apalagi mereka sering melakukan giveaway secara cuma-cuma, jadi jangan sampai deh kamu kitinggalan! Cuss langsung buka dan daftar secepatnya di Kawaii Beauty Japan!
Sekarang kembali dulu ke review ku yaa~

Check the English version HERE

Thursday, December 4, 2014

Review: Sally Hansen i Heart Nail Art - 420 Studs Kit

Hey hooo~

    I'd like to make a quick review about Sally Nansen i Heart Nail Art Studs Kit that i got from Beauty Blogger Meet Up. Anyway i already review Sally Hansen nail polish as well, that still on i Heart Nail Art collection, it's Striper nail polish, Neon nail polish and Stylo pen. You can also check the reviews as well!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Sally Hansen i Heart Nail Art - 420 Studs Kit

Hey hooo~

    Aku mau membagi review singkat tentang Sally Nansen i Heart Nail Art Studs Kit yang aku dapat saat gathering Beauty Blogger Meet Up. Anyway, aku sebelumnya uda pernah mereview produk Sally Hansen juga yang termasuk dalam range i Heart Nail Art collection, yaitu, Striper nail polish, Neon nail polish dan Stylo pen. Kamu bisa melihat reviewnya juga!

Check the English version HERE

Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Pen - 350 Fine Chartreuse

Hello guys!

     Today I'm going to share a quick review about Sally Hansen i Heart Nail Art Pen in Fine Chartreuse, no.350, that i got when i attended Beauty Blogger Meet Up months ago. It's just gonna be a real quick review and hope you enjoy it!

Check for Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Pen - 350 Fine Chartreuse

Hello guys!

     Hari ini aku akan berikan review singkat mengenai Sally Hansen i Heart Nail Art Pen in Fine Chartreuse no.350 yang aku dapat pada saat acara Beauty Blogger Meet Up beberapa bulan yang lalu. Review nya singkat aja kok, yuk langsung cek!

Check for English version HERE

Event Report: Sulwhasoo Skin Care and Makeup Beauty Workshop with Jamie Yoon

¡Hola amigos!

     I'm going to share another event report from last week, which is Sulwhasoo Skin Care and Makeup Beauty Workshop with Jamie Yoon, Sulwhasoo global makeup artist from Korea! It was quite interesting, i mean the experience, not just inside the event but before and after the event as well, hahaha. Just read further to know more ;

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: Sulwhasoo Skin Care and Makeup Beauty Workshop with Jamie Yoon

¡Hola amigos!

     Aku mau share event report dari event minggul lalu, yaitu Sulwhasoo Skin Care and Makeup Beauty Workshop with Jamie Yoon, Sulwhasoo global makeup artist dar Korea! Cukup interesting event kali ini, maksud ku pengalamannya, gak cuma pas event, tapi sebelum dan setelah event. Hahahha, yuk langsung dibaca kalau mau tau ;)

Check the English version HERE

Wednesday, December 3, 2014

Event Report: Grand Opening Kay Collection Grand Indonesia - November 22, 2014

Heyya people~

     Well, im going to share a quick event report for you! So, weeks ago i attended Kay Collection grand opening in Grand Indonesia. I promise it's gonna be quick! Hehehe.

Read the Indonesian version HERE





(Bahasa Indonesia) Event Report: Grand Opening Kay Collection Grand Indonesia - November 22, 2014

Heyya people~

     Well, aku akan share event review singkat kali ini! Jadi, beberapa minggu lalu aku menghadiri acara grand openingnya Kay Collection di Grand Indonesia. I promise it's gonna be quick! Hehehe.

Read the English version HERE

Sunday, November 30, 2014

Review: Armando Caruso Makeup Powder Jar

Hey adorable angels~~

     Im here for another review! Today's gonna be about a travel friendly makeup powder jar from Armando Caruso! I got it from Beauty Blogger Meet Up last september, exactly from AYOU Beauty as one of the sponsor at that gathering. Yippiee, lucky, i always wanted to try one of these!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Armando Caruso Makeup Powder Jar

Hey adorable angels~~

     Aku kembali untuk nge post review lagi! Hari ini aku akan ngebahas review tentang tempat bedak yang sangat travel friendly dari Armando Caruso! Aku dapatin produk ini pas acara Beauty Blogger Meet Up september lalu, tepatnya dari salah satu sponsor, yaitu AYOU Beauty . Yippiee! Beruntungnyaa, aku dari kemarin-kemarin pengen banget nyobain ini!

Check the English version HERE

Friday, November 28, 2014

Review: Makeover Liquid Lip Color - Red Temptation

Hello~

     So im going to review few more things in this couple days, i just want this review bundle end before i step on December, so bear with me! Hahhaa, this time im going to review a liquid lip color from Makeover. It's a local product, which has a good quality. I also got this from Beauty Blogger Meet Up. Let's just check it out!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Makeover Liquid Lip Color - Red Temptation

Hello~

     Aku bakalan banyak review untuk beberapa hari ini, karena aku mau setumpuk review yang masih ada kelar sebelum bulan desember, so bear with me! Hahhaa, kali ini aku bakalan review tentang liquid lip color dari Makeover. Ini produk lokal loh, tapi kualitas ngga kalah saing tentunya. Oh ya, aku dapat produk ini juga dari  Beauty Blogger Meet Up. Let's just check it out!

Check the English version HERE

Thursday, November 27, 2014

Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Neon - 150 Hot Wasabi

Halooo~

     This is a review of another Sally Hansen product that i got from Beauty Blogger Meet Up months ago. Sally Hansen was one of the sponsor of this gathering. It's a nail polish as well, from their i Heart Nail Art collection. If you read my blog lately, i already review one nail polish from this collection and now im going to review the other one! Psstt, the color is green!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Neon - 150 Hot Wasabi

Halooo~

     Aku akan review salah satu produk dari Sally Hansen yang aku dapat dari Beauty Blogger Meet Up beberapa bulan yang lalu. Sally Hansen merupakan salah satu sponsor dari gathering kemarin. Review kali ini tentang nail polish lagi yang juga termasuk dari salah satu koleksi Sally Hansen i Heart Nail Art. Kalau kamu baca blog ku akhir-akhir ini, aku uda review juga salah satu nail polish striper dari koleksi yang ini dan sekarang mau review yang neon! Psstt, warnanya hijau!

Check the English version HERE

Wednesday, November 26, 2014

Event Report: Bourjois Blogger Gathering - November 6th, 2014

Heeeyyyy!!

     Well, it's been a quite sometimes i didnt write anything! I was so busy preparing for my costume and my boyfriend costume for an event this sunday. It's done thank goodness and i finally have time to update the blog again! Gosh really sorry that i forgot to make an event report of this event, but now here goes!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: Bourjois Blogger Gathering - November 6th, 2014

Heeeyyyy!!

     Uda lama aku ngga sempat nulis blog karena kemarin-kemarin aku sibuuukk banget ngurusin kostumku dan juga kostum untuk pacarku untuk acara minggu lalu. Tapi semua uda kelar dan akhirnya aku balik lagi sama blog ini! Thank god karena aku hampir aja lupa buat nulis event report untuk acara yang satu ini, but here goes!

Check the English version HERE

Sunday, November 23, 2014

Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Striper - 220 Red Rouge

Hey all~

     This is the first time im going to review a nail polish. It's a nail polish from Sally Hansen range that happen to be brand new in Indonesia. I got it from Beauty Blogger Meet Up months ago, because Sally Hansen was one of the sponsor. I got it because i won the best pre-event writing competition! Actually i got one package of them contains two nail polish, one nail art stylo and one stud kit, but im going to review it one by one starting with this one!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Striper - 220 Red Rouge

Hey all~

     Ini adalah pertama kalinya aku akan ngereview nail polish. Nail polish ini adalah salah satu dari rangkaian yang terbaru dari Sally Hansen di Indonesia, yang kebetulan aku dapat saat Beauty Blogger Meet Up bulan Agustus yang lalu, di mana Sally Hansen merupakan salah satu sponsor dari acara tersebut. Aku mendapatkan paket Sally Hansen ini karena memenangkan pre-event writing competition BB Meet Up! Sebenarnya aku dapat satu paket berisikan dua nail polish, satu nail art stylo dan juga studs kit, tapi aku mau review satu-satu dimulai dari nail polish yang ini!

Check the English version HERE

Monday, November 17, 2014

ALERT!! Lipstick on sale!!

Hey!

     Im going to make a quick lipstick sale because i desperately need money to get some cosplay property! Im over budget, duh! They're preloved and brand new, personal use, all clean and keep well! Yuk dilihat, kali ada yang diminati, jual murah aja dan rata-rata di buka di pertengahan tahun 2013 dan awal tahun 2014, ada juga yang belum dipakai.