Friday, October 31, 2014

IBB Halloween Collaboration: Penghuni Rumah Kosong (a.k.a Haunted House)

Hei-hooo, Happy Halloween!!

     To celebrate halloween this year, me and 14 of my fellow beauty blogger friends from Indonesian Beauty Blogger (IBB) made this awesome collaboration with theme "Penghuni Rumah Kosong", well you can say it's like "The Haunted House" theme!
     We did our makeup and dress up as 15 different ghost character which some might terrifying (maybe) hahhaa, but mine is actually pretty cute, I am Annabelle. Cute right? Hahaha

Check out the Indonesian Version HERE

(Bahasa Indonesia) IBB Halloween Collaboration: Penghuni Rumah Kosong (a.k.a Haunted House)

Hei-hooo, Happy Halloween!!

     Untuk ngeramein halloween tahun ini, aku dan ke 14 beauty blogger lainnya dari Indonesian Beauty Blogger (IBB) membuat kolaborasi super kece dengan tema "Penghuni Rumah Kosong". Hahahaa, cukup bikin deg-deg an ga judulnya?
     Kita buat makeup look sebagai 15 sosok hantu berbeda-beda yang cukup seram pastinya (serem kan?hahaha), tapi punya ku agak imut kok sebenarnya, aku jadi Annabelle. Imut kan? Hahaha.

Check out the English Version HERE

Monday, October 27, 2014

Event Report: Bio Oil ft. Cosmopolitan "Skin Secret For The Best Confidence" - 17 October 2014

Heyya pretty!

      I hope you're not bored yet with event report, but it's my doodie (i mean, duty hehe). Anyway it was Bio Oil event with Cosmopolitan Magazine with theme "Skin Secret For The Best Confidence",  well, as we know, Bio Oil is one of those skin care which can make your skin even better!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: Bio Oil ft. Cosmopolitan "Skin Secret For The Best Confidence" - 17 October 2014

Heyya pretty!

      Aku harap kalian belum bosan ya dengan event report, soalnya ini tugas yang harus di post hahaha. Oya, ini adalah event dari Bio Oil lagi, tapi kali ini featuring Cosmopolitan Magazine dengan tema "Skin Secret For The Best Confidence", well, seperti yang kita tau, Bio Oil memang salah satu skin care yang dapat membuat kulit kita menjadi lebih baik!

Check the English version HERE

Monday, October 20, 2014

Review: ZAP Underarm Treatment

Hei hooo!

     On Friday, 10 oct 2014 ago, i went for an underarm treatment at ZAP! Hmmmm, wondering what ZAP might be and what so special about it?? Let's check it out!

Check out the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: ZAP Underarm Treatment

Hei hooo!

     Jumat tanggal 10 October 2014 lalu aku melakukan underarm treatment di ZAP! Hmm, tau ngga ZAP itu apa dan apa sih yang membuat ZAP spesial? Yuk langsung aja liat reviewnya!

Check out the English version HERE

Saturday, October 18, 2014

Review: Armando Caruso Kabuki Brush

Hay hay!

       This is my first time review-ing a brush! Right now im going to review a kabuki brush from Armando Caruso, which i got from AYOU Beauty weeks ago at BB Meet Up. It was seriously right on time you know, i've been wanting to get that kabuki brush by myself, but lucky me, i got it without have to buy it!

Check the Indonesian Version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Armando Caruso Kabuki Brush

Hay hay!

       Ini pertama kalinya lho aku ngereview brush! Sekarang aku mau ngereview tentang kabuki brush merek Armando Caruso yang aku dapat dari AYOU Beauty beberapa minggu lalu di acaranya BB Meet Up. Bener-bener pas banget deh, hampir aja aku mau beli beberapa waktu sebelumnya, cuma ngga jadi dan beruntung banget karena ku dapat tanpa harus beli hehehe.

Check the English Version HERE

Thursday, October 16, 2014

Daily: Birthday Gifts!

Hello pretty!

       Well, today I'm going to share my birthday gifts!!! Yaaayy! Hahahha, I've been wanting to share it since last week, but i haven't got time. Anyway I'm also gonna make this post quick (but i still think it's going to be quite long hahaha) since i have so many reviews coming up (hopefully im not too lazy to post them), and plus there are going to be more event reports (soon). Hahaha, so let's check what i got on my birthdayyyy!!

Check the Indonesian Version Here

(Bahasa Indonesia) Daily: Birthday Gifts!

Hello pretty!

       Sekarang aku akan share tentang hadiah ulang tahun kuuuu!! Yaayyy! Uda dari kmaren sih sebenarnya mau post, tapi belum sempat. Aku akan berusaha buat ini ngga panjang-panjang (walaupun tetep bakalan panjang), soalnya masih bejibun review yang harus aku tulis dan juga bakal banyak event report lagi nih. Hahhaa, jadi yuk langsung aja cek hadiah ulang tahunku dulu!

Check the English Version Here

Sunday, October 12, 2014

Review: Moporie Brush Best Friend Soap

Heyyaa~

     Im back with a revieeeeeeeewww, syalallaa! At least i can make my blog more useful, because I'm going to share a review, mwahahha! Anyway i got this product at BB Meet Up weeks ago (read it here!) from one of the sponsor, yep, The Soap Corner by Moporie. Now i got the brush soap and come on check it out!

Check the Indonesian Version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Moporie Brush Best Friend Soap

Heyyaa~

     Im back with a revieeeeeeeewww, syalallaa! Setidaknya aku bisa bikin blog ku sedikit berguna bagi nusa dan bangsa karena aku bakalan share review produk, mwahahha! Oya, aku dapat produk ini dari BB Meet Up beberapa minggu lalu (baca disini!) dari salah satu sponsornya terntunya, yaitu The Soap Corner by Moporie. Nah jadi aku dapat brush soap dan beberapa produk lainnya, tapi sekarang kita review brush soapnya dulu yaaa~

Check the English Version HERE

Friday, October 10, 2014

Event Report: Bio Oil Launching - 4 Octorber 2014

Alohaaa people!

      Don't get bored with me just yet! I have soooo many event report this past month! And i seriously need to share it otherwise the company might get annoyed by me! Ha! But i hope you don't get annoyed by reading all of this event report! Hehehe. Right now im going to share a report about Bio Oil launching, which happened 4 October ago at Plaza Senayan.
Thanks to Putri who invited me!

Check the Indonesian Version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: Bio Oil Launching - 4 Octorber 2014

Alohaaa people!

      Jangan bosan dulu ya ama dirikuuuu! Hahaha. Aku punya buanyaaaakk banget event report akhir-akhir ini (sok sibuk). Dan aku pastinya harus share ke kalian dong, kalo ngga nanti perusahaan yang bete sama aku. Ha! Tapi kalian jangan bete okeh karena banyak event report seliweran. Hehehe. Sekarang aku mau share report dari launchingnya Bio Oil yang diadakan tanggal 4 Oktober lalu di Plaza Senayan.
Thanks untuk Putri yang sudah membagikan undangannya!

Check the English Version HERE

Thursday, October 9, 2014

Event Report: Clinique Breast Cancer Awereness Campaign - 1 October 2014

Hello all!

     I want to share about an event held by Clinique last week. It's an event to raise awareness of Breast Cancer. Clinique featuring Estee Lauder and DKNY will be having this event for quite sometimes on this pretty pink October. So let's check out this event shall we~

Check the Indonesian Version HERE

(Indonesian Version) Event Report: Clinique Breast Cancer Awereness Campaign - 1 October 2014

Hello all!

     Aku mau share tentang event yang baru-baru ini diadakan Clinique. Ini salah satu event yang diadakan oleh Clinique, Estee Lauder dan juga DKNY untuk meningkatkan kesadaran akan kanker payudara, yang akan berlangsung selama beberapa waktu di Oktober pink ini! Yuk cek eventnya..~

Check the English Version HERE

Wednesday, October 8, 2014

(INDONESIAN VERSION) Event Report: Makeover Makeup Competition - 28 August 2014

Aloha~

      Tanggal 28 August 2014 yang lalu aku mengikuti kompetisi makeup yang diadakan oleh salah satu brand lokal yaitu, Makeover, tepatnya di Mall Taman Anggrek. Aku tahu kompetisi ini dari facebook dan langsung aja daftar melalui email. Ga tau kenapa, lagi pengen aja iseng ikutan makeup contest hahhha. Oh ya, tema kontes kali ini lebih berfokus pada mata, yaitu eye makeup statement!

Check the English Version HERE

Event Report: Makeover Makeup Competition - 28 August 2014

Aloha~

      28 August 2014 ago, i participated on a makeup competition held by local brand Makeover at Taman Anggrek Mall. I saw this compatition from facebook page and then signed for this competition right away because idk, i just wanted to get my lazy butt to some contest hahahha. Anyway the competition was about eye makeup statement, so let's focus on making eye makeup! Hehe.

Check the Indonesian Version HERE

Monday, October 6, 2014

(INDONESIAN VERSION) Review: Estee Lauder Double Wear - Shade Warm Vanilla 82

Hallo adorable!

     Akhirnya aku kembali juga dengan review produk! Yaaayy! Maaf ya udah agak lama aku ngga nge-post review, tapi salahin skripsi ku ya, dia penyebabnya aku ngga konsen ngapain-ngapain! T_T
     Kali ini aku akan mereview salah satu produk yang cukup mahal (bagi budget ku hahaha), yaitu Estee Lauder Double Wear foundation yang aku dapat dari event-nya Estee Lauder beberapa minggu lalu (Baca event report nya DISINI).

Check the English Version HERE

Review: Estee Lauder Double Wear - Shade Warm Vanilla 82

Hallo adorable!

     Finally I'm back with a product review (sorry it's been a quite sometimes since i review a product, blame the thesis). Anyway today I'm going to share a review of Estee Lauder Double Wear foundation that i just got recently from an event (read the event report HERE)

Check the Indonesian Version HERE

Saturday, October 4, 2014

(INDONESIAN VERSION) Event report: Beauty Blogger Meet Up - 27 August 2014

Hey hooo~~

     Selamat bulan Oktober!! Bulan favoritku di sepanjang tahun tentunya! Hehehe. Aku akan sharing tentang event report aku yang pertama di bulan Oktober ini dan tentunya ini bukan sembarang event loh! Tapi ini BEAUTY BLOGGER MEET UP yang pertama bangeetttt!

Check the English version HERE

Event report: Beauty Blogger Meet Up - 27 August 2014

Hey hooo~~

     Welcome October! My favorite month of the year (of course!) hahhaha. Im gonna open this whole new month with an event report! Well it's not an ordinary event for sure, it's the FIRST BEAUTY BLOGGER MEET UP eveeerrr!

Check the Indonesian version HERE