Sunday, November 30, 2014

Review: Armando Caruso Makeup Powder Jar

Hey adorable angels~~

     Im here for another review! Today's gonna be about a travel friendly makeup powder jar from Armando Caruso! I got it from Beauty Blogger Meet Up last september, exactly from AYOU Beauty as one of the sponsor at that gathering. Yippiee, lucky, i always wanted to try one of these!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Armando Caruso Makeup Powder Jar

Hey adorable angels~~

     Aku kembali untuk nge post review lagi! Hari ini aku akan ngebahas review tentang tempat bedak yang sangat travel friendly dari Armando Caruso! Aku dapatin produk ini pas acara Beauty Blogger Meet Up september lalu, tepatnya dari salah satu sponsor, yaitu AYOU Beauty . Yippiee! Beruntungnyaa, aku dari kemarin-kemarin pengen banget nyobain ini!

Check the English version HERE

Friday, November 28, 2014

Review: Makeover Liquid Lip Color - Red Temptation

Hello~

     So im going to review few more things in this couple days, i just want this review bundle end before i step on December, so bear with me! Hahhaa, this time im going to review a liquid lip color from Makeover. It's a local product, which has a good quality. I also got this from Beauty Blogger Meet Up. Let's just check it out!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Makeover Liquid Lip Color - Red Temptation

Hello~

     Aku bakalan banyak review untuk beberapa hari ini, karena aku mau setumpuk review yang masih ada kelar sebelum bulan desember, so bear with me! Hahhaa, kali ini aku bakalan review tentang liquid lip color dari Makeover. Ini produk lokal loh, tapi kualitas ngga kalah saing tentunya. Oh ya, aku dapat produk ini juga dari  Beauty Blogger Meet Up. Let's just check it out!

Check the English version HERE

Thursday, November 27, 2014

Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Neon - 150 Hot Wasabi

Halooo~

     This is a review of another Sally Hansen product that i got from Beauty Blogger Meet Up months ago. Sally Hansen was one of the sponsor of this gathering. It's a nail polish as well, from their i Heart Nail Art collection. If you read my blog lately, i already review one nail polish from this collection and now im going to review the other one! Psstt, the color is green!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Neon - 150 Hot Wasabi

Halooo~

     Aku akan review salah satu produk dari Sally Hansen yang aku dapat dari Beauty Blogger Meet Up beberapa bulan yang lalu. Sally Hansen merupakan salah satu sponsor dari gathering kemarin. Review kali ini tentang nail polish lagi yang juga termasuk dari salah satu koleksi Sally Hansen i Heart Nail Art. Kalau kamu baca blog ku akhir-akhir ini, aku uda review juga salah satu nail polish striper dari koleksi yang ini dan sekarang mau review yang neon! Psstt, warnanya hijau!

Check the English version HERE

Wednesday, November 26, 2014

Event Report: Bourjois Blogger Gathering - November 6th, 2014

Heeeyyyy!!

     Well, it's been a quite sometimes i didnt write anything! I was so busy preparing for my costume and my boyfriend costume for an event this sunday. It's done thank goodness and i finally have time to update the blog again! Gosh really sorry that i forgot to make an event report of this event, but now here goes!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: Bourjois Blogger Gathering - November 6th, 2014

Heeeyyyy!!

     Uda lama aku ngga sempat nulis blog karena kemarin-kemarin aku sibuuukk banget ngurusin kostumku dan juga kostum untuk pacarku untuk acara minggu lalu. Tapi semua uda kelar dan akhirnya aku balik lagi sama blog ini! Thank god karena aku hampir aja lupa buat nulis event report untuk acara yang satu ini, but here goes!

Check the English version HERE

Sunday, November 23, 2014

Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Striper - 220 Red Rouge

Hey all~

     This is the first time im going to review a nail polish. It's a nail polish from Sally Hansen range that happen to be brand new in Indonesia. I got it from Beauty Blogger Meet Up months ago, because Sally Hansen was one of the sponsor. I got it because i won the best pre-event writing competition! Actually i got one package of them contains two nail polish, one nail art stylo and one stud kit, but im going to review it one by one starting with this one!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: Sally Hansen i Heart Nail Art Striper - 220 Red Rouge

Hey all~

     Ini adalah pertama kalinya aku akan ngereview nail polish. Nail polish ini adalah salah satu dari rangkaian yang terbaru dari Sally Hansen di Indonesia, yang kebetulan aku dapat saat Beauty Blogger Meet Up bulan Agustus yang lalu, di mana Sally Hansen merupakan salah satu sponsor dari acara tersebut. Aku mendapatkan paket Sally Hansen ini karena memenangkan pre-event writing competition BB Meet Up! Sebenarnya aku dapat satu paket berisikan dua nail polish, satu nail art stylo dan juga studs kit, tapi aku mau review satu-satu dimulai dari nail polish yang ini!

Check the English version HERE

Monday, November 17, 2014

ALERT!! Lipstick on sale!!

Hey!

     Im going to make a quick lipstick sale because i desperately need money to get some cosplay property! Im over budget, duh! They're preloved and brand new, personal use, all clean and keep well! Yuk dilihat, kali ada yang diminati, jual murah aja dan rata-rata di buka di pertengahan tahun 2013 dan awal tahun 2014, ada juga yang belum dipakai.


Thursday, November 13, 2014

Event Report: IASO Beauty Blogger Gathering - 26 October 2014

Hallo all!

     So i attended IASO beauty blogger gathering on 26 October 2014 ago. Right now i want to share the event report with you guys and how the event was simple but so much fun! Plus there was also an activity which makes us felt like a little kindergarten girl one more time, but it was fun! Hahaha.

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: IASO Beauty Blogger Gathering - 26 October 2014

Hallo all!

     Jadi tanggal 26 Oktober 2014 lalu aku datang ke acaranya IASO beauty blogger gathering dan sekarang aku akan berbagi event report dari acara tersebut! Acaranya simple tapi fun banget, terus juga ada aktivitas yang bikin kami berasa kaya kembali ke TK, hahhaa tapi seru kok!

Check the English version HERE

Friday, November 7, 2014

Review: The Soap Corner by Moporie Sweety Bee Lip Sugar Scrub in "Lavender Mint"

Hello!

     Today im going to share a review about a homemade lip sugar scrub from The Soap Corner by Moporie! Well, maybe some of you already read about my other review of Moporie soap brush product: Brush Best Friend Soap (go check out the review if you havent!), the thing is Moporie has this range of homemade products, such as brush soap, liquid soap, bar soap, lip scrub and stuff. And right now im going to share a bit about Moporie Sweety Bee Lip Sugar Scrub in "Lavender Mint"!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Review: The Soap Corner by Moporie Sweety Bee Lip Sugar Scrub in "Lavender Mint"

Hello!

     Hari ini aku mau nge-review homemade lip sugar scrub dari The Soap Corner by Mopori! Hmm, mungkin ada yang uda baca review ku tentang salah satu Moporie produk lainnya, yaitu sabun untuk brush: Brush Best Friend Soap (yuk cek reviewnya kalau belum!), intinya sih si Moporie ini punya banyak pilihan produk homemade, seperti sabun batangan, sabun liquid, lip scrub, sabun brush dan sebagainya. Dan kali ini aku akan review produknya yang berupa lip scrub yaitu Sweety Bee Lip Sugar Scrub in "Lavender Mint"!

Check the English version HERE

Event Report: PAC Colour Olympic Seminar - 24 October 2014

Hey adorable angels!

     I want to share about a beauty seminar by PAC (from Martha Tilaar Group) that i attended 2 weeks ago, 24 October 2014 to be exact, at JCC Senayan. Well, lucky me, i got an invitation from my dear blogger friend, Yuka, which happened to get invitations from Female Daily just because she commented on the forum! Wow lucky right?? Big thanks to Yuka for sharing this invitation with me and Fia! :)

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: PAC Colour Olympic Seminar - 24 October 2014

Hey adorable angels!

     Aku mau share tentang seminar dari PAC yang aku ikuti sekitar dua mingguan lalu, tepatnya tanggl 24 Oktober 2014 di JCC Senayan. Beruntungnya, aku dapat tiketnya secara free dari salah satu teman bloggerku, Yuka, yang juga beruntungnya dapat undangan gratis cuma karena dia komen di artikel Female Daily tentang seminar ini! Beruntung banget kan?? Thanks banget buat Yuka yang mau berbagi tiket nya dengan aku dan Fia! :)

Check the English version HERE

Monday, November 3, 2014

EOTD: Purplish Pink (With Tutorial)

Hello!

     Im back with an EOTD! It was from two weeks ago, but i forgot to post it on blog. Anyway the theme was pink as an awareness of breast cancer. Plus i also got the simple tutorial for this EOTD (which happen to be perfectly nice for Elsa's eye makeup as well)!

Check the Indonesian version HERE

(Bahasa Indonesia) EOTD: Purplish Pink (Dengan Tutorial)

Hello!

     Aku kembali dengan post EOTD! Sebenarnya sih bikinnya uda lama, tapi aku lupa mau ngepost ini di blog. Oh ya, tema nya pink karena aku bikin ini sebagai kesadaran akan kanker payudara. Pada post kali juga akan ada tutorial eye makeup nya, kali aja kamu berminat hehehe (oya, eye makeup ini juga bisa dijadikan eye makeup untuk Elsa loh!)

Check the English version HERE