Wednesday, September 30, 2015

Review: Dove Volume Nourishment Shampoo & Conditioner

Heyyaa~

     Today's im back with a new review! Well not just any beauty review, but this one is a hair related! Not just one item, but im going to review two! New shampoo and conditioner from Dove! They said it's perfect to make your hair looks healthy, is that so? Check out the review below!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI

(Bahasa Indonesia) Review: Dove Volume Nourishment Shampoo & Conditioner (Blogger Writing Competition)

Heyyaa~

     Today's im back with a new review! Gak cuma review biasa, tapi kali ini aku mau review yang berkaitan sama perawatan rambut! Yup, ini shampoo dan conditioner terbaru keluaran Dove! Apa sih yang bikin ini berbeda? Pastinya no rambut lepek dehhh, langsung ada cek reviewnya!

Check the English version HERE

Friday, September 25, 2015

Chit-chat: Birthday Wishlist!!

Hey guys!!

     Im so happy as my birthday will come soon! Yippiiieee! For those who doesn't know, or forget, my bday is on 5 October! Yuhuuuu~ So here are some stuff that i really want for sometimes! Mostly are toys and make up of course, LOL ;)
picture source: http://7-themes.com

(Bahasa Indonesia) Event Report: Bourjois Rouge Edition Aqua Laque Launching - August 28th, 2015

Aloha pretty!

     I'm back again! Kali ini mau share kalau ada lippy terbaru dari Bourjoiiiisss!! Siapa yang lipstick junkie di sini? Yang kerjaannya nimbun berjuta-juta lipstik yang cuma di pakai sekali dua kali?? *saya-sayaaaa*, angkat tangan sendiri hahhahaa. Yes i can't stand the sight of new lipstcik actually. Dan yang satu ini juga baguuss!


(Bahasa Indonesia) Chit chat: Invicta Watch from Lazada

Hey girls!

     I just want to show you my new watch! Hohohoho, this one i got perfectly on time right after my favorite Bonia watch run out of battery dan seperti biasa, aku males ganti baterai jam kalau ga terpaksa banget. Dan totally lagi ga begitu mood pakai jam-jam yang terdahulu which are a lot but i'm easily bored. Curious much about my new watch? Read bellow!


Thursday, September 17, 2015

(Bahasa Indonesia) EOTD: Mesmerizing Blue (With Tutorial)

Hello!

     Sebenarnya EOTD ini uda cukup lama aku post nya, cuma kemarinan belum sempat bikin versi bahasa indonesianya hehehe. Incase ada yang lebih prefer bahasa indonesia, jadi aku buat sekarang. Yuk langsung aja di lihat!

Check the English version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: Estee Lauder Beauty Workshop with Bobby Wang - September 10th, 2015

Heyyyaa guys!

     Back again with me! Kali ini aku mau sedikit share keseruan dari acara Estee Lauder kemarin di Pondok Indah Mall bersama 14 beauty blogger kece lainnya! Plus, kali ini dalam acara workshopnya, Estee Lauder mengundang Bobby Wang yang merupakan international makeup artist Estee! So pasti ilmunya banyak! Yuk langsung aja di cek!

Wednesday, September 9, 2015

Review: Shu Uemura Cream Eyeshadow - G White

Helloooow~

      I hope you're not bored yet with me. Because i'm here to tell you another review! Still from Shu Uemura, today i'm going to tell you my review about Shu Uemura Cream Eyeshadow! Mine is in G-White, perhaps G means "Glittery" since it's totes like cream glitter!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI

(Bahasa Indonesia) Review: Shu Uemura Cream Eyeshadow - G White

Helloooow~

      I hope you're not bored yet with me, karena aku punya review terbaru! Masih dari brand Shu Uemura, kali ini adalah Shu Uemura Cream Eyeshadow! Punya ku yang G-white, mungkin G nya itu maksudnya glittery kali ya, soalnya ini kaya cream glitter gitu!

Check the English version HERE

Review: Shu Uemura Brow:Sword Eyebrow Pencil - Stone Grey

Hei hoooo~

     Are you one of those girls who can't go out without drawing your eyebrow? Hehehe, because you seriously need to read about this review! At least it's one of the eyebrow pencil that i like, so i should give it some credit because i normally hate eyebrow pencil! Anyway i got this one from Shu Uemura re-opening event at MKG. Hehehe, curious much? Read below!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI

(Bahasa Indonesia) Review: Shu Uemura Brow:Sword Eyebrow Pencil - Stone Grey

Hei hoooo~

     Hayooo siapa disini yang ga bisa keluar sebelum gambar alis?? Unjuk tangaaann! Hahaha karena kamu kudu banget musti wajib baca review tentang pensil alis yang satu ini. Kenapa? Karena aku yang biasanya gak suka pakai pensil alis aja bisa suka sama pensil alis satu ini (biasanya aku prefer eyebrow kit yang cream atau powder). Penasaran? Langsung deh baca!

Check the English version HERE

Tuesday, September 8, 2015

Review: Anna Sui Protective BB Cream

Hey guys!

    I'm back with a super duper new product review! Well, it's also quite a brand new item from Anna Sui, especially in Indonesia, it just launched maybe few weeks/months ago. Well, if you're a fan of light makeup, or BB Cream, or Anna Sui, or you just like a really cute packaging, you need to read this!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI

(Bahasa Indonesia) Review: Anna Sui Protective BB Cream

Hey guys!

    Aku kembali dengan review terbaru! Kebetulan produknya pun terbaru dari Anna Sui, seengga nya di Indonesia dia belum lama ini launching hehhee. Kalau kamu pecinta BB Cream, atau Anna Sui, atau makeup ringan, atau kamu emang cuka suka aja ama packaging makeup yang cakep, langsung aja baca review ku kali ini!

Read the English version HERE

(Bahasa Indonesia) Event Report: Shu Uemura Re-Opening at MKG

Hey!

     Minggu lalu aku menghadiri re-opening counternya Shu Uemura yang di Sogo MKG! Di sana ada Makeup demo dari MUA nya shu dan juga hal menarik lainnya! Thanks to ci Carnellin for the inviting me! Mau lihat keseruannya? Langsung aja cek di sini!