Saturday, January 20, 2018

Chit chat: The Importance of Cleaning your Makeup Brush

Hey hoo guuys!

      Sooo, while I'm at home and mostly doing nothing because I don't have the energy, I want to share some chit chat. If you're a makeup lover, you might want to read this because these are some scary things that could happen with your dirty makeup brush! Okay, are you lazy enough to clean your makeup brush? You might want to think twice after reading this!


Tuesday, January 2, 2018

(Bahasa Indonesia) Review: Absolute New York Modest Matte, Glossy Stain & Perfect Pair Duo

Aloha guys!

     Aku kembali dengan postingan terbaru nih! Sebelumnya, let me say Happy New Year 2018! May this year be more generous and brings so much joy to all of us! Phew, ngga berasa ya udah tahun 2018 aja, time flies! Resolusi tahun ini simple aja, lebih rajin update blog lagi dan have a safe pregnancy (yep, aku lagi hamil dan pregnancy symptoms nya paraaahhh banget sampai tepar berminggu-minggu dan masih sampai sekarang teparnya).

     Untuk memulai tahun ini, aku berusaha colong-colong waktu saat lagi agak berasa segeran buat nulis blog post pertama di tahun 2018! Mau share lippy terbaru pastinya, uhuy! Kali ini aku bakalan share review singkat tentang produk lipstick terbaru dari Absolute New York #AbolutelyFABLips, yang terdiri dari Modest Matte, Glossy Stain dan Perfect Pair Duo! Penasaran? Cus yuk di baca!