Friday, January 29, 2021

Review: Breylee Blackhead Mask

 Heyya guys!

     To ease the stressed caused by moving that i still re-arrange stuff up until now, i decided to spend sometimes to share a review of something i really like recently. So i've been using this product about a few months already and i'm ready to make review! It's Breylee Blackhead Mask Step 1, is this product THAT good? You might wanna scroll!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI

(Bahasa Indonesia) Review: Breylee Blackhead Mask - Pengangkat Komedo

  Heyya guys!

     Karena masih mumet banget abis pindahan yang bikin aku masih bolak balik rapi-rapiin rumah sampai sekarang, aku jadi kaya mau me time dulu dengan nulis blog, so sekalian aja ya share review produk yang aku lagi suka pakai belakangan ini. Jadi udah hampir beberapa bulan belakangan aku lagi nyobain Breylee Blackhead Mask Step 1! Pernah denger ngga sih? apa iya bagus? Cus lah dibaca!

Check out the English version HERE