Sunday, April 19, 2020

Tutorial: Met Gala Spiked Halo Headpiece

Aloha guys!

     Like i promised, i'm going to show you how i made my easy spiked Met Gala Headpiece from Galaxy Makeup Look previously. It's not great, but good enough i guess to take pictures with. Plus, it's really easy to make! So let's just check it out :)

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI


(Bahasa Indonesia) Tutorial: Met Gala Spiked Halo Headpiece

Aloha guys!

     Kaya yang udah aku janjiin di post sebelumnya, kali ini aku mau kasih tutorial buat bikin headpiece yang aku gunakan saat bikin Makeup Galaxy sebelum ini. Met Gala Spiked Halo Headpiece ini ngga waw, tapi masih sangat bagus kok untuk digunakan foto-foto cantik hehe. Plus, cara bikinnya juga gampaaang banget! Langsung aja yuk dilihat :)

Check out the English version HERE


Thursday, April 16, 2020

Galaxy Makeup Look (with Tutorial)

Aloha guys!!

     Omg, finally i'm back after MIA for the whole March. Today i want to share my new makeup look and how to achieve the look; Galaxy Makeup Look in Collaboration with Beautiesquad community. Yup, it's include the picture tutorial as well, so check it out!

Lihat postingan dalam Bahasa Indonesia DI SINI


(Bahasa Indonesia) Galaxy Makeup Look (with Tutorial)

Aloha guys!!

     Omg, finally i'm back setelah kemarin maret satu bulan penuh vakum gak nulis apa-apa! Kali ini aku mau share makeup look terbaru ku yaitu Galaxy Makeup Look yang berkolaborasi dengan Beautiesquad. Ada gambar tutorialnya juga lho buat kalian yang mau coba!

Check the English version HERE